Boxset Memories en veel meer leuks te koop op première

Bijna elke dag krijgen we wel mail met de vraag of de 10 CD’s tellende boxset “Memories”, die op de première van Invitation to the Sound aan de dan aanwezige oud-bandleden wordt uitgereikt, na afloop van de show te koop is.

Shirts Invitation to the Sound of Jerney Kaagman and Earth&Fire
Shirts Invitation to the Sound

Universal Music en Marieke lieten ons weten dat de boxset inderdaad die avond in theater De Nieuwe Regentes verkocht wordt. En dat niet alleen! Ook zullen er T-shirts en posters van de show te koop zijn. Losse T-shirts kosten € 15 en posters € 5 per stuk en de bundel met box, T-shirt en poster samen kost € 55. Neem dus een goed gevulde portemonnee mee! Het is nog niet zeker of deze merchandise bij elke show te koop is.

Nog een leuk weetje: Universal Music liet ons weten dat voor de eerste 8 CD’s in de boxset geldt dat ze newly mastered from the original analog tapes zijn. Dat moet de echte fan toch deugd doen!

Save

Gepubliceerd door

Christel van Capelleveen

Content marketeer en groot fan van Earth and Fire.

4 gedachtes over “Boxset Memories en veel meer leuks te koop op première”

  1. Christel wens je veel plezier bij de première van de 10CD box, kan helaas zelf niet komen. Heb de box via Bol.com besteld en hoop hem vrijdag of zaterdag in huis te hebben. Ook hou ik me aanbevolen voor foto’s en/of film of video opnamen van de première.

    vr.gr. Dick Bonarius.

  2. Totaal langs mij heen gegaan….zag vanmorgen de recensie in de krant… Waar kan ik de lijst met optredens vinden? Hopelijk komt theater tour nog in Den Haag of Zoetermeer langs..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.