Nieuwe website!

We gaan met Earthandfire.nl verder op een nieuw platform. Geen NING meer, maar een site gemaakt met het populaire WordPress. Geen site meer met leden, maar een blog met de focus op informatievoorziening.

Allereerst hebben we alle informatie weer bijgewerkt. En verder gaan we je regelmatig verblijden met een “In Focus” met meer achtergrondinformatie over albums, songteksten en andere wetenswaardigheden. En natuurlijk brengen we je de actualiteiten rond de band en de bandleden. Want ook al is de band al jaren niet meer bij elkaar, ze komen toch nog steeds in het nieuws. Denk bijvoorbeeld aan de geweldige theatertour “Invitation to the sound of  Earth & Fire” van Marieke Eelman die voor 2016/2017 op het programma staat. De eerste optredens zijn al bekend!

Alle artikelen van de oude site hebben we in blogs op deze website terug geplaatst. De muziek, de songteksten en de video’s hebben het helaas niet meer gehaald. De albums zijn tegenwoordig bijna allemaal via Spotify te beluisteren en datzelfde geldt voor de video’s op YouTube. Bijzondere video’s zullen we op termijn wel weer plaatsen, net als de songteksten, maar dat had wat ons betreft even geen prioriteit. We zijn wel weer gewoon bereikbaar via de oude vertrouwde URL www.earthandfire.nl.

Veel plezier op de vernieuwde website. We horen graag wat jullie er van vinden!

Tim en Christel
Redactie Earth-and-fire.nl

Gepubliceerd door

Christel van Capelleveen

Content marketeer en groot fan van Earth and Fire.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.