Re-release “To the world of the future” op Esoteric Records

In navolging van de eerste drie Earth and Fire albums wordt op 27 juni a.s. ook ‘To the world of the future’ opnieuw op CD uitgebracht bij het befaamde Engelse label Esoteric Records (Cherry Red). Opnieuw geremastered en met enkele bonustracks en waardoor de single B-kant ‘Excerpts from To the world of the future’ voor het eerst op CD verschijnt.

Het album is opnieuw geremastered, voorzien van een boekje met nieuwe informatie en foto’s en dus enkele bonustracks. In principe geen bijzondere bonustracks aangezien ‘Fun’, ‘Tuffy the cat’, ‘Thanks for the love’ en ‘What difference does it make’ al vaker op CD verschenen, maar ‘Excerpts from To the world of the future’ was tot 27 juni een krakerige B-kant en verscheen nooit op CD. Deze door Lex Harding ingesproken commercial voor het album is nu dus voor het eerst op CD-kwaliteit verkrijgbaar.

Vanaf 27 juni ligt deze Cherry Red-release van ‘To the world of the future’ in de winkels. ‘Earth and Fire’, ‘Song of the marching children’ en ‘Atlantis’ verschenen al eerder bij het grote Engelse platenlabel.

Gepubliceerd door

Christel van Capelleveen

Content marketeer en groot fan van Earth and Fire.

Een gedachte over “Re-release “To the world of the future” op Esoteric Records”

  1. Ben al een tijd op zoek naar de eerder verschenen box-sets op CD, als ook naar de hierboven “To the world of the future” maar ook bij Esoteric Records lijk ik achter het net te vissen :-(. Jammer dat ik de CD’s van deze top-band niet weet te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.