Invitation in het najaar terug met My Generation clubtour

De officiële theatertour van Invitation to the Sound of Jerney Kaagman and Earth & Fire zit er op. De laatste show was vrijdag 2 juni in het Markant Theater in Uden. Een mooie afsluiter met bezoek van Hans Ziech en Theo Hurts.

Geen definitief afscheid
Gelukkig verdwijnen Marieke en haar mannen in deze samenstelling niet definitief van het podium. Na de zomer, op 26 augustus, keren ze nog een keer terug met de hele voorstelling in Bibelot Poppodium. En in het najaar volgt dan de My Generation clubtour.

My Generation?
Zoals de dj’s zelf zeggen: My Generation neemt je mee in 50 jaar muziekgeschiedenis met een rauw randje. DJ El Salvo of DJ Roberto toveren elke zaal om naar een intieme avondclub en ze draaien alles dwars door elkaar heen! Als kers op de taart nodigen ze altijd een bandje uit voor een intiem optreden om de avond helemaal af te maken. In de maanden oktober en november doen ze dat samen met Invitation to the Sound. Geen docu, maar wel lekker live. En we hebben de afgelopen maanden kunnen zien en horen hoe goed ze dat doen. Zet de data dus maar gauw in je agenda!

Speeldata My Generation clubtour op een rijtje:

  • 7 oktober – De Vorstin Hilversum
  • 13 oktober – De kroepoekfabriek Vlaardingen
  • 14 oktober – Hedon Zwolle
  • 20 oktober – Tivoli Utrecht
  • 28 oktober – Podium Gigant Apeldoorn
  • 4 november – Poppodium Gebouw-T Bergen op Zoom
  • 10 november – Q-factory Amsterdam

Tot Bibelot of My Generation!

Gepubliceerd door

Christel van Capelleveen

Content marketeer en groot fan van Earth and Fire.

2 gedachtes over “Invitation in het najaar terug met My Generation clubtour”

  1. Mooi dat de theater tour een gevolg krijgt. Echter helaas weer geen optreden in de Kop van Noord-Holland. Bijvoorbeeld, Alkmaar De Vest en Den Helder de Kampagne

  2. Ik was in markant in Uden, wat hebben wij super genoten alles zeer netjes gedaan en wat een kwaliteit van muziek en super goede muzikanten. de variatie in deze muziek is groot.jammer dat deze super goede muziek nooit te horen is op de radio en ik raad de jeugd aan om hier eens goed naar te luisteren , want de muziek van tegenwoordig kan ik helemaal niet waarderen ,is alleen computer muziek ,allemaal herhalingen met veel te zware dreun bassen. geef mij maar de muzikanten met instrumenten. Maar OK dit is mijn mening ( en heeeel veel anderen )Ga door met deze tour. succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.