Uitreiking monumentale boxset “Memories” aan oud-bandleden

Op vrijdag 3 februari verschijnt Memories, een 10 cd’s tellende boxset met alle albums en een heleboel speciale uitgaven van Earth and Fire. De box wordt diezelfde dag uitgereikt aan oud-bandleden bij de première van “Invitation to the sound”. De verzamelbox wordt uitgegeven door Universal Music. 

Compleet werk 

De 9 albums in de box, waarvan enkele al jarenlang niet meer beschikbaar zijn, zijn speciaal voor deze release verpakt in replica’s van de originele hoezen. Het eerste album is zelfs verpakt in het beroemde lucifermapje. Ook zit er een extra bonus-cd bij met non-album singles, speciale singleversies, b-kantjes en meer. Het begeleidende boekje bevat zeldzame foto’s en knipsels uit het privé archief van zangeres Jerney Kaagman en nieuwe liner notes. De cd-box Memories is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Jerney Kaagman en Bert Ruiter.

Officiële uitreiking

Geweldig nieuws is dat als hun gezondheid het toelaat Jerney, Bert, Hans, Chris en Gerard op 3 februari aanwezig zullen zijn bij de première van “Invitation to the sound of Jerney Kaagman and Earth and Fire” in de Nieuwe Regentes in Den Haag. Dan zal de CD-box officieel aan de aanwezige bandleden uitgereikt worden. 

Informatie en foto’s via Universal Music. 

Gepubliceerd door

Christel van Capelleveen

Content marketeer en groot fan van Earth and Fire.

11 gedachtes over “Uitreiking monumentale boxset “Memories” aan oud-bandleden”

 1. Dick Bonarius (fan sinds 1972 en nog steeds groot fan en verzamelaar van E&F spullen. schreef:

  Wederom weer een leuke verzamel box van E&F en ook nog een leuke extra box met aparte nummers. Echter de echte fan (sinds 1972) heeft inmiddels in de loop der jaren alle LP’s ook op CD verzameld. Het enige jammere is dat er wederom geen CD met live optreden(s) is gemaakt. Dus moet ik het met mijn eigen live CD’s doen.

  1. Leuk van je te horen Dick! Je hebt gelijk dat de meeste fans de LP’s al wel ooit vervangen hebben voor de CD’s, maar alsnog vind ik zo’n hele box wel heel tof staan in de kast :-).
   Livemateriaal is helaas nooit officieel op CD uitgegeven. Ik had zelf bijvoorbeeld graag nog eens Step on the gas op een CD zien verschijnen.

   1. Christel, ik zal de box zeker kopen, want de verzameling moet een beetje compleet blijven.
    Kun je me een hint geven omtrent Step on the gas. Van wanneer (welk jaar) is dit nummer??
    vr.gr. Dick

    1. Hallo Dick, “de stropdassenman”.
     Het nummer “Step on the gas” is oa. afkomstig van de live-cd. “Live from the weekend” opgenomen in 1980 in het Dorpshuis in Ruinen. Jaja!
     Ik heb dat nummer als Mp3. Heb je belangstelling, hoor ik het wel. Gr. Cees Roos.

     1. Volgens mij heb ik Step on the gas inderdaad ook via Cees ooit bemachtigd. Is een nummer uit de Weekend-tijd. Geschreven door Bert toch? Ik heb het volgens mij zelf alleen op het NCRV festival gehoord.

     2. Ha die Cees, tijdje geleden dat wij contact hebben gehad. Heb inderdaad Live at the weekend via via gekregen op CD-R maar geen Step on the gas. Op mijn CD staan 13 nummers vanaf People come people go t/m Weekend reprise. Ben je nog steeds bij de pliesie? Stuur me eens een mailtje via d.bonarius@kpnplanet.nl en we kunnen even bijkletsen.
      vr.gr. Dick

 2. Het lijkt me leuk om van de onbekende maar zeer goede nummers een videoclip te maken. Van “voice from yonder” heb ik er al een gemaakt (kanaal levensbeschouwing.net). Ook van “to the world of the future” wil ik een clip maken. Wat een geweldige nummers vind ik dat!!

  Omdat ik niet weet of alles goed zit met copyrights e.d., ben ik gestopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.